Uw advertentie hier?

Geen stilzwijgende verlenging

Providers mogen niet meer stilzwijgend verlengen. Dit betekent dat je na de contractperiode maandelijks kunt opzeggen. Hierdoor wordt overstappen nog gemakkelijker. Geen administratieve rompslomp; wij zeggen het oude contract voor je op. Start te besparen en stap direct over! Vrijwel alle Nederlandse providers hanteren een contractperiode van 1 jaar. Na dit jaar kan je dus direct overstappen. Maar je kunt ook bijvoorbeeld overstappen na 15 maanden. Je hebt na de contractperiode 1 maand opzegtermijn.

Overstappen is niet afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt. We kunnen internet & tv voor je opzeggen en aansluiten bij een nieuwe provider. Hetzelfde geldt voor alles-in-1 pakketten. Natuurlijk is het voordeel groter wanneer je naar een gecombineerd pakket overstapt. Je pakt dan gewoon extra korting.

Maandlasten omlaag

Bespaar ook op je maandelijkse kosten door internet, tv en eventueel vaste telefonie gecombineerd af te nemen bij 1 provider. Je besparing kan jaarlijks tot wel 250 euro oplopen. Op Breedbandshop geven ze prijzen weer als maandprijs maar ook als de totale kosten voor het 1ste jaar. Hierdoor kan je echt vergelijken en ben je zeker van de besparing. De 'totale prijs per jaar' bestaan uit de maandelijkse abonnementsprijs, eventuele aansluitkosten, eventuele verzendkosten en de eventuele kosten voor hardware (modem en ontvanger). Stap ook over en pak die besparing direct. 

Terug
Pricewise
Alle categorieën