Uw advertentie hier?

Eendagsvliegen

Dagaanbiedingen of dagdeals zijn meestal een one day fly. Je hebt 24 uur of tot het product is uitverkocht om tegen leuke actieprijzen producten, gadgets of andere benodigdheden aan te schaffen. Er zijn echt heel veel websites die dagdeals aanbieden, de keuze is reuze. Dus zoek op Google naar dagaanbiedingen, vind jouw gewenste product en je zult versteld staan welke merkproducten en musthaves tegen discountprijzen worden aangeboden. Je hoeft tegenwoordig al lang niet meer de hoofdprijs te betalen voor die super gave gadget of die fijne merkbroek.

OP=OP

Wat het wel is bij dagaanbiedingen is doordat de deal vaak maar 24uur geldig is, je er snel bij moet zijn. Sommige producten gaan razend snel. Veel websites bieden de mogelijkheid je in te schrijven voor hun nieuwsbrief zodat je direct op de hoogte bent van welke deals er die dag gelden. Ook bieden veel aanbieders de mogelijkheid een app te downloaden voor je telefoon zodat je op elk gewenst moment de deals kunt checken en als je daarvoor kiest een notificatie krijgt als er nieuwe deals toegevoegd worden aan het assortiment.

BTW, verzendkosten en betalen

Het grootste deel van de deals zijn altijd inclusief BTW. Vaak moet je wel verzend- of transactiekosten betalen. De verzendkosten verschillen per aanbieder. Lees altijd duidelijk de betreffende info hierover en voorkom verrassingen. De meest gangbare manier van betalen is via iDeal of creditcard, ook wordt er steeds meer gebruikgemaakt van Paypal.

Een leuke tip is om een briefje bij te houden met spullen die je nodig hebt of binnenkort denkt nodig te hebben. Zo kun je de aanbiedingensites in de gaten houden en zoek, vind en bespaar!

Terug
Pricewise
Alle categorieën